Serviciile Noastre

TUNS CAINI

Vrei o schimbare de look pentru cățelul sau pisica ta? Vino la Salon canin Tonya și nu vei regreta.
Cu experienta si profesionalism Salon Canin Tonya ofera servicii de frizerie canina si coafat la cea mai inalta calitate.
Blana este un element cheie al frumusetii canine sau feline. Alegerea tunsorii potrivite contribuie la frumusețea naturala a companionului dumneavoastră, lucru pe care noi știm sa îl punem în evidenta!

SPALAT/USCAT

Este imperativa menținerea unui animal curat. În primul rând, și cel mai frecvent, acesta trăiește cu noi în aceeași casa sau în aceeași curte. Praful si noxele plutesc prin aer și ajung implicit și în blănița cățelului/pisicii. Sunt animale care pot dezvolta chiar alergii severe din cauza prezentei indelungata a prafului și a noxelor în blana și pe piele urmate de scarpinari, irosiri ale pielii și căderea parului. Din experiența acumulată recomand imbaierea cu produse profesionale de ori de câte ori este nevoie dar minim de doua ori pe luna.
Astfel, spalatul și uscatul vor inlatura factorii alergenici din blanita catelusului, totodata usurand periatul iar rezultatul va fi unul multumitor pentru companion și pentru stapan.
Desigur, îmbăierea trebuie făcută cu produse speciale astfel ca, în cadrul Salonului Canin Tonya, folosim produsele din gamele #1 All Systems și Chris Christensen.

TAIATUL UNGHIILOR

Mentinerea unghiilor la dimensiunea potrivita este obligatorie, unghiile prea lungi provoaca disconfort si durere catelusilor, ingreuneaza și deformeaza mersul. Unghiile trebuiesc taiate periodic, dacă nu sunt tocite în mod natural (prin plimbare pe trotuar, curte pavata/betonata).

IGIENA URECHI

La rasele cu par lung sau mediu este necesara o igienizare frecventa a urechilor datorită apariției firelor de par care acumuleaza cerum, praf – mediu favorizant aparitiei acarienilor auriculari. Acesta combinație nefericita cauzeaza ulterior aparitia unor infecții care vor necesita intervenția medicului veterinar pentru tratarea lor. Urechiile trebuiesc curățate regulat de parul în exces și desigur igienizate corespunzător.
Un animal curat și îngrijit este mai fericit!

Call Now Button